Guia per a famílies d’infants i joves amb discapacitat motriu.

Resum. En l’actualitat, dos dels objectius més importants de l’educació en la societat són: el desenvolupament de les capacitats individuals dels infants i la seva integració educativa i social. És molt important que els centres, les famílies i totes les entitats i serveis apliquin els principis de l’educació inclusiva perquè d’aquesta manera tots els alumnes…… Continua la lectura de Guia per a famílies d’infants i joves amb discapacitat motriu.

Actualización en dislexia del desarrollo. Guía para orientadores y profesores de primaria.

Resum:  Aquesta  recurs es tracta d’una guia per als  orientadors i mestres d’Educació Infantil i Primària. Com bé s’especifica l’atenció a l’alumnat ha de basar-se en els principis d’integració i equitat. Llavors aquest document proporciona recursos i estratègies que possibiliten un desenvolupament normalitzat del currículum escolar. Per aquest motiu, és fonamental la formació, participació i…… Continua la lectura de Actualización en dislexia del desarrollo. Guía para orientadores y profesores de primaria.

Les necessitats de l’alumnat amb síndrome d’Asperger: orientacions i propostes des d’una innovació inclusiva.

Resum: Aquest recurs en primer lloc, ens explica les primeres investigacions que es varen fer sobre el síndrome d’Asperger. En segon lloc, se’ns descriuen les característiques que presenten els subjectes que pateixen aquest síndrome i també les diferències entre aquest i l’Autisme, sent els dos trastorns de l’espectre autista. Finalment, a partir de les necessitats…… Continua la lectura de Les necessitats de l’alumnat amb síndrome d’Asperger: orientacions i propostes des d’una innovació inclusiva.

Trastorno específico del lenguaje. Guía para la intervención en el ámbito educativo.

Resum: Aquesta guia ens parla sobre el trastorn del llenguatge. Ens comenta la definició jutament amb les seves característiques segons el cicle on es troba l’infant, com identificar-lo i estratègies per treballar amb alumnat amb TEL en una aula ordinària. També ens mostra les seves dificultats tant socials com d’aprenentatge.  Normalment, el TEL sol afectar el…… Continua la lectura de Trastorno específico del lenguaje. Guía para la intervención en el ámbito educativo.

Colección de Actividades “METODO TEACCH Y GUIA DE TRABAJO”

RESUMEN: El Método Teacch (Treatment and Education of Autistic related Comunication Handicapp ed Children) tiene su origen en Carolina del Norte (EEUU) 1960. Fue creado por el Dr. Eric Schopler con el objetivo de ofrecer tratamientos y servicios a persones con TEA y otros trastornos. Un programa de aprendizaje estructurado con el objetivo de prevenir…… Continua la lectura de Colección de Actividades “METODO TEACCH Y GUIA DE TRABAJO”